Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Company Profile

MHG
MHG

A Minghe Group (MHG) 2001-ben alakult, jegyzett tőkéje 50 millió RM RMB, amely állami szintű csúcstechnológiai vállalkozás. A központ a Hunan tartományi Changshában található, mintegy 80,000 400 négyzetméteres műhellyel és közel XNUMX alkalmazottal.

Az MHG elnökének, Mr.Fu Gaowu fejlett ötletének és állandó küzdelmének köszönhetően Minghe az elmúlt 20 évben nagy sebességű fejlesztést hajtott végre, és számos fontos eredményt ért el.

Az MHG minden évben részt vesz a vonatkozó kiállításokon otthon és a fedélzeten, különösen a PLS kiállításon Frankfortban és az ISE kiállításon Hollandiában. A termékeket felfedezték az Európai Unióban, Amerikában, Ázsiában, Afrikában és más piacokon. Márkáját is egyre több ügyfél ismerte el.

Csoport összetétele
Csoport összetétele

A Minghe csoport 3 fiókvállalatból áll: Hunan Minghe Opto. Tech Co., Ltd.; Hunan Minghe Engineering Co., Ltd.; Hunan Minghe Engineering Co., Ltd.

Hunan Minghe Opto. Tech Co., Ltd., a LED Színház és Stúdió fény, Mozgó fej, LED kijelző kutatás-fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és támogató szolgáltatásaira összpontosít. Ezeket a termékeket széles körben használják rendezvényeken, színházban, TV-stúdióban, konferenciateremben stb.

A Hunan Minghe Engineering Co., Ltd. professzionális audio / video rendszerintegrációval, intelligens megoldásokkal, csúcstechnológiájú vállalkozásokkal foglalkozik, ideértve a professzionális világítást, hangokat, előadóművészet, LED kijelző rendszerek megoldásait stb.

Gyártó, kutatás és fejlesztés
Gyártó, kutatás és fejlesztés

Az MHG gyártó vállalkozás, a termékek 90% -a független kutatás és fejlesztés, gyártás, gyártás. A jó minőség és a szállítási idő biztosítása érdekében.

A professzionális K + F csapat optikából, elektronikából, szoftverekből és szerkezeti részekből áll. Fejlesszen olyan termékeket, amelyek megfelelnek a piaci igényeknek és az ügyfelek igényeinek, és jó megoldásokat kínálnak a különféle vásárlói problémákra.

A csapat által kifejlesztett számos termék élen jár a versenytársaival.

Vállalati kultúra
Vállalati kultúra

Alapérték: "Tartsa szem előtt a kötelességet, tartsa szívében a világot"

Kulturális koncepció: erényes megértés, harmónia a nagy cél elérése érdekében.

Küldetésünk: Csodálatos és harmonikus életet teremteni

Víziónk: Növekedjünk együtt munkatársainkkal, lépjünk előre az ügyféllel együtt, építsünk együtt egy évszázados MHG-vállalkozást.

Jövőképünk: Állítsuk be az ipari modellt, építsünk egy évszázados MHG-vállalkozást.