Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

Az MHG LED-projektek rövid áttekintése júliusban

Idő: 2020-12-11 Találatok: 8

1. „Kiváló Dan zhai” táncdráma

Az MHG átfogó videorendszer-megoldást és szolgáltatást nyújt a műsorhoz, a led-kijelző teljes mérete eléri az 511 négyzetmétert, a fő LED-kijelző és az oldalsó LED-kijelző P3.9 présöntvény beltéri LED-kijelzőt alkalmaz, a fő LED-színpadi kijelző felbontása 4K lehet. Különösen a főképernyő és az oldalsó led kijelző visszahúzható, szegmentálható 4m magasságban a kijelzőn, és egy színészi teljesítményplatformot állítanak fel, hogy sztereoszkópos vizuális hatást mutasson be.

p3.9 led kijelző

led kijelző gyártója

 

2. Valósági drámaműsor „Vörös nők hadserege”

A színpad 50 hektáros, valódi tájhegységen alapszik, 1800 nm-es folyóval. 31db led kijelző van, a teherautókra összesen kb. 500nm kültéri led kijelző van telepítve. Az MHG kültéri LED-kijelző SMD2727 lámpákat vesz fel, és öntvény alumínium szekrényt alkalmaz, mindegyik szekrény csak 25 kg, nagyon alkalmas fix telepítésre, egymásra rakásra és függesztésre. 500nm-es kültéri led kijelző

kültéri led kijelző

3. Magával ragadó forgatókönyv-élménydráma "Az ígéret fantomja"

Az MHG biztosította a világítási videomester vezérlőrendszer hardverét és a teljes folyamat technikai támogatását a Huayi Brothers (Suzhou) filmvilághoz, a "The Promise Phantom" című magával ragadó forgatókönyv-élménydrámához. A bemutató MHG SL2-RGBW LED panelfényt, M-L216T1-RGBW LED par fényt, M-L180CX LED ellipszoid fényt, MH-330-BSW három az egyben mozgó fejlámpát, M-L324YZ-RGBW LED mozgó fejlámpát használ. , T3 sorozatú LED kijelző. A repertoár előadása központosított irányítási rendszert használ. A három teljesítményterületen található összes berendezés központilag vezérelt. A kezelőnek csak a világítást, a videót, a hangot, a speciális effektusokat és a teljes teljesítmény mechanikus eszközeit kell vezérelnie az intelligens terminálon keresztül. Valamennyi effektus alapulhat idővonalon vagy gombok programozásán, a vezérlés pontossággal a keretek szinkronizálásáig.

nagykereskedelmi led kijelző