Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

DUYUN HARMADIK ELSŐ MOZGÁSI MÚZEUM

Idő: 2020-12-11 Találatok: 7

DUYUN HARMADIK ELSŐ MOZGÁSI MÚZEUM

Örökölje a „HARMADIK ELSŐ” szellemét

Idézzük fel a dicsőség napjait!


A Minghe Technology Co., Ltd. részt vesz a múzeumépítésben. A csúcstechnológia által vezetett kijelző és a professzionális technológiai szolgáltatás ötvözése a múzeum kreatív tervezésével, amely digitális kulturális élménymúzeumot mutat be kiállításokkal, természettudományos oktatással és érdekes tapasztalatokkal.

A befejezés után a múzeumot hivatalosan megnyitották a külvilág számára, nagy látogatószámot vonzva!

A múzeum digitális kulturális élményterületének bemutatója, készítette: Minghe Group

A "HARMADIK ELSŐ" múzeum fizikai megjelenítésen alapul, és modern, csúcstechnológiával rendelkező eszközöket integrál az interaktív élménytér kialakítására az elektronikus hadviselés számára, hangsúlyozva a szituációs tapasztalatokat és az interakciókat.


A Minghe LED-es kijelző élénken ragyog az országméréssel

Az elektronikus hadviselés interaktív élményterületén a nézők intelligens interaktív válaszokban vehetnek részt, hengeres LED-kijelzőn keresztül azonnal megtapasztalhatják a rakéták kilövését, és élvezhetik a 360 fokos panorámás vizuális élményt.

Víz alatti rakétaindító teszt eszköz

A készülék a ballisztikus rakéták nukleáris tengeralattjárójának belső kabinját szimulálja. A kísérletező "csónakban" végzett manipulációja szerint a külső LED-kijelző az indítás után a víz alatti rakéták minden állapotát szimulálhatja. A virtuális és a valóság kölcsönhatása arra késztetheti a közönséget, hogy személyesen tapasztalja meg a víz alatti rakétaindítási helyzetet.

A Minghe termék LED-es gömbkijelzője egy kék föld modellt hoz létre, szimulálva a Beidou műhold tapasztalatait az űrből, hogy figyelje a földet, a tudomány és a technológia nagyszerű érzéke mellett.

A kép élénk felvétele, valósághű mikro-jelenettel kombinálva, lassan kibontakozik a "HARMADIK ELSŐ" sztori ...

Nem számít, hogyan változnak az idők, a történelmi örökség mögött rejlő szellem soha nem fog elhalványulni. A Duyun Harmadik Front Mozgalmi Múzeum építésének nemcsak az emlék felkeltése, hanem a dicsőséges történelem, a tudomány és a technológia, valamint a kreatív integráció továbbvitele, új út megnyitása a Harmadik Front Mozgalmi Múzeum kiállításának, nagyban gazdagította a látogatók észlelési tapasztalatait, hagyja, hogy a Múzeum a történelem egy új tört tevékenység!