Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

A technológia kíséretében Minghe első osztályú Konvergáló Médiaközpontot épített

Idő: 2021-03-18 Találatok: 58

A közelmúltban befejeződött a Minghe Group által Changsha megyéhez igazított megyei szintű Converging Media Center 2. szakasza. A "media +" fogalmával a stúdió változatos, átfogó szolgáltatásokat nyújt; ezenkívül kormányzati ügyeket, életvédelmi szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak ... stb. A médiaintegráció révén folyamatosan javítják a megyei szintű médiakommunikációt, irányító hatalmat, befolyást és nyilvános hitelességet.


202103222


A stúdió elfogadja a Minghe DA-151 sorozatú kicsi hangerõsségû LED-képernyõket és interaktív érintõképernyõket, amelyek nagy stabilitással, szép megjelenéssel, pontos illesztéssel, lágy megjelenítési hatással és széles látószöggel rendelkeznek, képalkotással és virtuális elõtérbe ültetéssel. Tehát javítja a láthatóságot és jobban illeszkedik a modern nézési szokásokhoz.


202103221


Három fokos körkörös megvilágítási módot alkalmaztak. A világítás pedig aprólékos, egyszerű és lágy, a stúdió világításának művészetét nem feltűnő módon mutatja be. Az összes berendezést a Minghe ajánlotta fel, beleértve az M-L200J-5600WK LED fresnel, az M-L100PR-5600W LED puha panel lámpák sorozatát stb., Magas CRI és 0 zajjal. A hagyományosakhoz képest jobb teljesítmény, alacsonyabb energiafogyasztás, hosszabb élettartam és alacsonyabb karbantartási költségek vannak.


A Changsha County Media Center ötletes koncepciókkal, fejlett funkciókkal, kiváló technológiával, valamint biztonságos és stabil működéssel rendelkezik. A hardvereszközöktől kezdve az irányításig és üzemeltetésig a megyei szintű konvergáló médiaközpontok építésének élén áll Kínában.