Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

Az MHG fine-pixel LED kijelző többfunkciós konferenciatermi rendszert hoz létre a Sany Group számára

Idő: 2021-03-18 Találatok: 46

A Changsha Sany Group központjában található multifunkcionális konferenciatermet MHG DA151 finomhangolású LED-kijelzővel és mechanikus osztórendszerrel választották ki és telepítették. A telepítés után a LED-es kijelző rendszer a Multi-function konferenciaterem fénypontjává vált, amely az ügyfelek egyöntetű dicséretét elnyerte.


MHG DA sorozat finomhangolású LED-kijelzők (1) (1)


Az MHG DA151 magas szín- és fényerő-konzisztenciával, nagyfelbontású és finom színekkel rendelkezik; Öntött alumínium integrációs technológiát alkalmaz, mindegyik szekrény 480x480 mm-rel csak 5.7 kg-mal, elülső karbantartással és kiváló szerkezeti kialakítással.


MHG DA sorozat finomhangolású LED-kijelzők (2) (1)

Annak érdekében, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek, az MHG mechanikus osztórendszert készít a teljes képernyő zökkenőmentes összekötésére. A szétválasztás után 4: 3 arányban függetlenül alkalmazható; és 16: 9 arányban kombinálva, ami nagymértékben gazdagítja a megjelenítési rendszer használati forgatókönyveit.


MHG DA sorozat finomhangolású LED-kijelzők (3) (1)


Az MHG DA sorozat finomhangolású LED kijelzőit széles körben használják a TV stúdiókban, színházakban, színpadi rendezvényeken, koncerteken, konferenciatermekben, kiállításokon stb.


MHG DA sorozat finomhangolású LED-kijelzők (4) (1)