Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

Az MHG LED kijelző kölcsönzési megoldás felülmúlja a többit a 2018-as infocomm-on

Idő: 2020-12-11 Találatok: 6

Az InfoComm 2018 Las Vegas legnagyobb professzionális audiovizuális szakkiállítása, több ezer termékkel audio, led kijelző, led videofal, digitális Signage, Mixer kölcsönzés céljából. Otthoni automatizálás, biztonság, VR és élő események. ebben az évben közel 43,000 ezren regisztráltak erre a kiállításra-10% -kal több, mint a legutóbb Las Vegasban jártunk! Ez lesz az első InfoComm műsorod - vagy a második, ötödik, sőt tizedik -, de mindig találsz valami újat.

Lássuk, mi újság a fülkében: N3264, Nem örülhetnénk jobban, ha megosztottuk új bérleti led kijelzős megoldásunkat.

 

A W3 sorozat magában foglalja a beltéri P2.5, P3.1 és a kültéri P3.9, P4.8 típusokat, amelyek alacsony energiafogyasztást, magnéziumötvözet és szénszál kombinációját veszik figyelembe. Jelenleg egyedül mi gyártunk szénszálat kijelző. Valójában a szénszál a led-kijelző legújabb technológiai trendje, mert könnyebb, mint a fröccsöntő szekrény, nagyon könnyen telepíthető és hosszabb élettartammal rendelkezik. A régi stílusú szekrény 15 kg, de a szénszál csak 10 kg. Sőt, két szekrény kapcsolat 10 másodpercen belül elkészülhet, ez a legjobb választás rendezvények bérléséhez.

Ezenkívül az RGBW LED Fresnels, amely négy led ellipszoid, led lágy panel lámpát, led profilú mozgó fejlámpát eredményez, világszerte egyaránt dicséretet kapott az ügyfelektől.


Kérjük, hagyja meg üzenetét, hogy demót foglaljon.