Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

Az MHG elnyerte a nemzetközi szakértők dicséretét

Idő: 2020-12-11 Találatok: 6

    Mao elnök szülővárosának híres városa, Changsha, Kína, már több mint 3000 éves múltra tekint vissza. A történelem során Changsha saját, de jellegzetes kultúrával rendelkezik.


integráció új média


    Április 16–19-én Changsha kormánya 100 ország több mint 70 új médiaművészeti szakértőjét hívta meg konferenciára az új média és a Changsha-kultúra integrációjáról.


tűzijáték kultúra


    A látogatás alkalmával Changsha bemutatta tűzijátékos kultúráját, történelemépítő kultúráját, közösségi tevékenységi kultúráját stb. Minden szakértő nagyon megindult a Changsha állampolgárok boldogságának tanúsága szerint.  


MHG bemutatóterem


    Az új médiumok kultúrával való integrációjának úttörőjeként az MHG-nak megtiszteltetésként meghívja a szakértők egy részét is látogatásra. Az MHG megmutatta cégtörténetét, vállalati minősítését, projekteseteit az egész világon, megmutatta a termékbemutató termet is. Minden szakértő meglepetést érzett, amikor megismerte az MHG kiváló minőségét a led kijelzőn és a led színpadvilágításon.


    A látogatás végén minden szakértő nagyra értékelte az MHG-t, erőfeszítéseket fog tenni annak érdekében, hogy az új médiatermék ne csak az üzleti élethez, hanem az emberek életéhez is kapcsolódjon.


Minghe csoport


    Köszönet minden szakértőnek, üdvözöljük a következő időutazást. És remélem, hogy mindannyian kedvelik Changsha városát, élvezték az időt.