Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

Az MHG LED kijelzője és világító projektje a Tianjin Jinnan művészeti és kulturális központ számára

Idő: 2020-12-11 Találatok: 9

    Nemrégiben a "Harmonikus Jinnan" - a 2013. évi kilencedik Jinnan kerületi Kulturális és Művészeti Fesztivál nyitóünnepségét tartották a Kulturális Művészeti Központban. Számos helyi művészeti programot és kínai klasszikus operát rendeztek sorra.


nagyfelbontású LED-képernyő

    Az MHG P6 beltéri nagyfelbontású LED-képernyőt, P16 beltéri LED-es függönyképernyőt és a színpadi világítást biztosított a projekthez. A kiváló képminőségű LED nagy képernyő a csodálatos előadásokat mutatta be, a színes színpadi fényhatásokkal együtt az egész műsor elnyerte a közönség jó hírnevét.


P16 beltéri LED-képernyő

    A Jinnan Kulturális Művészeti Központ a kínai Tianjin híres multikulturális művészeti központja. Az Art Center filmeket, színházat, táncot, szórakozást, képzést, konferenciákat állított össze egyben, a teljes építési terület mintegy 14,000 XNUMX négyzetméter volt. Kezdete óta az MHG vállalta a projekt felépítését, és az összes színpadi világítástechnikai felszerelést ellátta, beleértve a LED-es világítást, a Tricolor Soft Light-ot, a mozgó fejlámpákat stb.