Hívjon bennünket0086-731-85252378

Küldjön nekünk levelet[e-mail védett]

Főoldal>Ismerj meg minket>Hírek

A Minghe Display Arc sorozat segít a Yabuli fórumnak

Idő: 2021-03-01 Találatok: 18

A Yabuli Fórum egy csúcskategóriás vállalati fórum, amelyen a legtöbb résztvevő, a legnagyobb a skála, a legmagasabb szintű kínai állami vállalatok, magánvállalkozások és külföldi vállalkozók, valamint a legmélyebb megbeszélés a gazdasági és irányítási kérdésekről. "Davos o." Néven ismertf Kína ".


202103011


A Yabuli Forum 20. évfordulóján a Minghe Group minden LED-kijelzős megoldást biztosított a Yabuli Forum számára. Minghe az MC-291 kicsi hangmagasságú LED-kijelzőt használja egy nagy ívelt képernyő létrehozásához. A mozgó pályát négy, 3.5 méteres ívhosszal és 5.2 méteres magassággal tervezték. A képernyő két fix és két mobil. A professzionális megjelenítés ötvözi a technológia és a művészet érzékét. , A helyszín egyik fő hangsúlya lett.


202103012

Számos nagy konferencia szereti az ívelt nagy képernyőket, amelyek nagy előnyökkel járnak a megjelenítési effektusok terén. A hagyományos nagy kijelzőknek általában csak egyetlen oldala van, és az ívelt LED-es képernyők közönségének lefedettsége két vagy akár három-négy oldal. A maximális lefedettség elérheti a 360 ° -ot, amely vakfoltok nélkül fedheti le a közönséget, és jó kommunikációs célt érhet el. A lapos képernyőkhöz képest az ívelt képernyők természetesebb és kényelmesebb látómezővel és szélesebb látószöggel rendelkeznek.